Om Os

Pantebrevslånberegner.dk er stiftet i 2019 med en vision om, at gøre det nemt at beregne rente og månedlige udgifter ved pantebrevslån.

Endvidere, så har vi også et samarbejde med pantebrevsselskaber, så du nemt kan modtage og sammenligne flere tilbud på pantebrevslån, og indhente gratis og uforpligtende lånetilbud fra pantebrevsselskaber. Vær opmærksom på, at vi modtager en kommission såfremt du ender med at acceptere et af de modtagne tilbud. På den måde finansiere vi indsatsen for, at gøre markedet for pantebrevslån mere gennemsigtigt.

Alt i alt, ønsker vi at lave en samlet webside, som du altid kan gå til, hvis du ønsker relevant information om pantebrevslån. Vi arbejder på at udgive nye artikler og opdatere de eksisterende, så vi kan realisere vores vision om, at blive én af landets førende hjemmesider indenfor pantebrevslån.

Hold dig ikke tilbage, hvis du har spørgsmål
Uanset om du ønsker svar på et spørgsmål vedrørende noget af vores indhold eller du af en helt anden årsag ønsker at komme i kontakt med os, så skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os pr. mail på info (snabela) pantebrevslånberegner.dk