Find det billigste lån på markedet.

sponsor-indhold

Der findes næppe et eneste menneske, som ikke vil ønske, at de havde det billigste lån – eller vidste om de havde det billigste og bedste lån.

 

Men det er faktisk nemmere at finde ud af, end du lige går og tror. For udviklingen er heldigvis på kundernes side, for hvor man i gamle dage skulle ned i banken, så kan man nu på enten sin telefon eller computer nemt undersøge, hvor man kan sammenligne lån og finde det billigste på markedet.

 

En af de bedste på det danske marked til at finde gode lånetilbud til helt almindelige danskere er Digifinans. De har specialister sig i at finde lånetilbud fra en række anerkendte, og præsenterer dem på en nem og overskuelige måde.

 

Der er flere fordele ved at bruge en lånesammenligner som DigiFinans. Det koster ingenting at lave en ansøgning gennem dem, og de sender din ansøgning afsted til flere forskellige anerkendte banker, og det er stadig uforpligtende at modtage tilbuddene. Det hele foregår online, så du kan trygt og roligt sidde derhjemme og sammenligne de forskellige lånetilbud, som du modtager, og er der et af dem, som du kan lide, så vælger du det bare. Kan du derimod ikke lide nogle af tilbuddene, så lader du bare være med at gøre noget, og det har stadig ikke kostet dig noget at undersøge lånemarkedet.

 

Lån uden at stille sikkerhed.

En af de helt store fordele ved at finde et lån gennem DigiFinans er, at du ikke behøver at stille sikkerhed i hverken bil eller bolig. Der er intet ejerpantebrev eller andre papirer, som skal underskriver, og sendes afsted med stempelafgift og meget mere.

 

Alle de banker, som DigiFinans samarbejder med, giver lånetilbud, hvor du som kunde ikke skal stille nogen sikkerhed, hvilket gør hele ansøgningsprocessen meget nemmere. De traditionelle banker ønsker nemlig som udgangspunkt en slags garanti for de penge, som de låner ud, og derfor vil de gerne have, at du stiller f.eks. din bolig som sikkerhed.

 

Samtidig vil de almindelige banker typisk gerne vide, hvad du skal bruge pengene til. Sådan er det ikke gennem Digifinans. Hvis du vælger at få et lån gennem en af den banker, som DigiFinans samarbejder med, så bliver der ikke stillet spørgsmål til, om du bruger penge på ren fornøjelse, et nyt badeværelse eller noget helt tredje. Det er altså helt op til dig, hvad pengene skal bruges til, og det er uanset, om du låner 25.000 kroner eller 300.000 kroner.

 

En ansøgning – flere banker.

Vil du gerne nemt og enkelt sammenligne lån, så er den klart nemmeste måde at bruge en lånesammenligner. Det lyder logisk, men der findes stadig personer, som går ud til hver enkelt bank og laver en individuel ansøgning hos den ene, for derefter at få til den anden og tredje bank, og så videre. Det kan være meget besværligt og tidskrævende, specielt når der findes et langt lettere og hurtigere alternativ som DigiFinans. Her udfylder du bare en enkelt ansøgning, så er du godt på vej til at sammenligne lån hos flere banker på én gang.

 

Skulle du have spørgsmål til selve ansøgningen, så sidder DigiFinans’ kundeservice klar til at hjælpe dig. De har erfaring med at håndtere mange forskellige kunder og problemstillinger, så du er i trygge hænder, når du giver dem et kald eller sender en besked. Du kan fange dem på både telefon og mail